suomenlapinkoiranarttu

Lecibsin Karpalo

FIN58415/08
Karkki koiranetissä
Syntynyt: 19.7.2008

Isä: Pompparinniityn Donttu
Emä: Lecibsin Kiva

Kasvattaja: Jukka Kuusisto
kennel Lecibsin, Hämeenkyrö

Terveys:
Kyynärnivelet: 0/0
Lonkat: C/C
silmät ok 11/2013
Prcd-PRA: terve (A)
 

Karkki muutti meille 12-viikkoisena, ja aluksi olikin hiukan ujon oloinen. Nopeasti kotioloissa likasta kuoriutui reipas ja kovaääninen koiruus josta tuli nopeasti kaikkien kaveri. Matkustaminen ei ollut tytöstä kovin kivaa kovan matkapahoinvoinnin vuoksi, ja sekin vaikutti varmasti osaltaan siihen että vieraat paikat eivät saaneetkaan Karkilta aluksi kovin suuria suosionosoituksia. Aikaa myöden pahoinvointi onneksi hellitti ja likkakin sitten reipastui vieraissa paikoissa.

Karkki on persoonallinen tyyppi, juttelee kovasti ulvomalla pehmeästi HUUUUUhuuuuu... Asiaa tuntuu olevan varsinkin silloin jos mulla olisi jollekin jotain puhuttavaa. Likka tykkää olla sohvalla kainalossa ja ottaa siinä vaikka pienet torkut, yöt nukkuu mieluiten vieressä samassa sängyssä ja aamulla koettaa estää sängystä nousemista parhaan kykynsä mukaan. Ja kun lopulta onnistun nousemaan ylös, on siinä mun tyynylläni hetkessä Karkin pää. :) Mieluisa lepoasento muutoinkin on selällään makaaminen, tassut kohti kattoa.

Luonteeltaan Karkki on siis erittäin kiltti ja ystävällinen, tulee toimeen lähes kaikkien koirien kanssa, myös vieraiden. Lenkillä tykkäisi olla enemmän tutkiskelevaa tyyppiä, vauhti ja eteenpäin kulkeminen ei niin kiinnosta, paljon mukavampaa olisikin vain tutkia ja haistella paikkoja sekä syödä mustikoita ja vadelmia.

     
Jälkeläiset jatkavat:
pvm. tulos
     
Mustinkulman Caamos   3 x SERT

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleille.
Webdesign by Viivi Saarikko 2012. All rights reserved.