suomenlapinkoiranarttu

FI MVA Lecibsin Ohdake

FIN51118/08
Kirppu koiranetissä
Syntynyt: 4.8.2008

Isä: Lecibsin Mahti
Emä: Lecibsin Heide

Kasvattaja: Jukka Kuusisto
kennel Lecibsin, Hämeenkyrö

Terveys:
Kyynärnivelet: 0/0
Lonkat: C/D
Silmät: OK 8/2010
Prcd-PRA: terve (A)

Kirpun tuloksia
22.8.2010 FI MVA

12 x SERT
7 x CACIB

vuonna 2011 Lappalaiskoirat ry:n näyttelynarttu sijoitus 2.
vuonna 2010 Lappalaiskoirat ry:n näyttelynarttu sijoitus 3.

Kirppu tulee toimeen lähes kaikkien kanssa, tykkää valtavasti ihmisistä ja yleensä näyttelyissä sen löytää jonkun ventovieraankin sylistä. Kirppu on kiltti ja maltillinen neiti, kehässä suorastaan ylirauhallinen. Joskus se tulkitaan laiskuudeksi (voi pitää hyvin paikkansa) ja eräskin tuomari olisi toivonut lisää valppautta koiralle. Kirppu kuitenkin näkee ja kuulee kaiken, se tarkkailee koko ajan ympäristöään lähinnä rapsuttajien toivossa, mutta ei juurikaan viitsi reagoida turhaan. Kotioloissa likka on melkoinen karvahärveli ja singahtelee kavereiden kanssa paikasta toiseen tassut ja pää edellä.

Kirppu ei jännitä vieraita paikkoja eikä outoja tilanteita, mukaan lähdetään innokkaasti ja tehdään tuttavuutta kaikkien kanssa. Kirppu on kiinnostuneempi muista ihmisistä kuin muista koirista. Näyttelyissä se menee moikkaamaan mieluummin koiran sijasta sen omistajaa!

Näyttelyissä likka on pärjännyt mainiosti, vuosina 2010 Kirppu sijoittui Lappalaiskoirat ry:n näyttelynarttu-listalla sijalle 3, ja seuraavana vuonna 2011 Kirppu sijoitus parani toiseksi.

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleille.
Webdesign by Viivi Saarikko 2012. All rights reserved.