suomenlapinkoiranarttu

Lecibsin KUKKAHATTU

FI45670/13
Kukkis koiranetissä
Syntynyt: 29.7.2013
Isä: C.I.B POHJ, FIN, SE, DK, HU MVA,
PMV-09, HeW-10, HeW-11, BEV-08.
MV-11, V-12, HeVW-12, VV-12, MV-13,
HeW-13, PMV-13, PMVV-13, VV-13
LECIBSIN MACCE
Emä: Lecibsin Kipsi
Kasvattaja: Jukka Kuusisto
kennel Lecibsin, Hämeenkyrö
Terveys:
Kyynärnivelet: ei tark
Lonkat: ei tark
Silmät: ok, 4/2015
Prcd-PRA: ei tark
Tuloksia:
​3 x SERT, 2 x VSP, 1 x VARASERTI​


 

 


 

Kukkis Kaunismieli. ​
​Kukkis on luonteeltaan herttainen, pehmeä ja hiukan herkkäkin ottamaan nokkiinsa jos kokee tulleensa kaltoin kohdelluksi. Hän ei tahdo kenellekään mitään pahaa, ja haluaakin että laumassa pysyy rauha ja järjestys. Ei koskaan halua osallistua välienselvittelyihin ja kiertääkin mahdolliset konfliktit kaukaa. Huomaamattomuudestaan huolimatta Kukkis onnistui saamaan ensimmäisessä isossa näyttelyssään kaksi kookasta koiraa päälleen noin 5 sekunnin välein ohikulkumatkalla pissipaikalle. Niitä vaurioita (henkisiä ja fyysisiä) korjattiin tovi ja toinenkin, ja usean leikkihetken ja palkitsemisen jälkeen Kukkis ei enää uskonut siihen että kaikki dalmatialaiset haluaisivat syödä hänet alkupaloina. Kaikki kunnossa taas ja esiintyminen sujuukin luottavaisesti.

 
Kukkis hurmaa ihmisiä jo pelkästään istumalla ja katsomalla silmiin. "Anna nami", sanoo krooninen kerjäläinen ruokapöydän vieressä, ja harva kaffeevieras pystyy vastustamaan tätä pehmeäilmeistä ja vakavan näköisenä kaffeleipää ihailevaa tyttöä. Ja kun vaatimustaso kasvaa kevyellä tassun läppäisyllä ja kielen lipaisulla, poistuu Kukkis yleensä pullanpala suussaan paikalta.

 
Ihan työharjoituksiakin likka on päässyt koettamaan, verijäljellä Kukkis on taitava ja sinnikäs, ensimmäisellä harjoituskerralla harjoituspätkä tosin jäljestettiin häntä koipien välissä ja hiipien, koira viestitti jokaisella eleellään että "Äiti, mua vähän jänskättää kun täällä on vissiin tapahtunut jotain tosi kamalaa, täällä haisee veri ihan hirveästi!" Mutta likka kuitenkin jäljesti sorkalle saakka, ja ilahtui suuresti löydöstään, ei siä odottanutkaan mitään kamalaa! Seuraavan treenijäljen Kukkis tekikin innokkaasti ja häntä selällä, vain vaikeissa paikoissa häntä laski alas kun likka joutui oikeasti keskittymään työhönsä.

 
Kaunis, hyväntahtoinen ja älykäs istuu harvoin samaan pakettiin. Kukkis on siinä kuitenkin onnistunut.


 

 

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleille.
Webdesign by Viivi Saarikko 2012. All rights reserved.