suomenlapinkoiranarttu

FI MVA Mustinkulman Caamos

FI32578/11
Tintti koiranetissä
Syntynyt: 27.4.2011

Isä Tulettaren Cummitus
emä Lecibsin Karpalo

Kasvattaja: Tuula Harjamäki

Terveys:
Kyynärnivelet: ei tark
Lonkat: ei tark
Silmät: ei tark
Prcd-PRA: ei tark

Tuloksia:
2xSERT,  3 x SERT, 1 x VSP
3.8.2013 FI MVA

4 x SERTI ja 2 x VSP
Tintti on aina iloinen ja ihastuttavalla ilmeellä varustettu vauhdikas tyttö. Tinttiä seuratessa tulee aina hyvälle tuulelle, se tykkää valtavasti ihmisistä ja haluaisikin olla aina kainalossa. Äitinsä tapaan tykkää tutkia metsässä mättäitä ja kaivella uusia kuoppia. Välillä kuitenkin otetaan reiluja spurtteja, eikä ihan äkkiä kyllästytä kovaankaan liikuntaan. Nuoresta iästään huolimatta osaa asettaa asiat tärkeysjärjestykseen, ja pitääkin "veljensä" Röllin kurissa ja nuhteessa. Kopin sentään pystyy jakamaan, mutta luiden kanssa onkin sitten toinen juttu.

Näyttelyissä likka on käynyt jokusen kerran, ja ihan mukavilla tuloksilla. Vesilahdelta 4.8.12 Tintti otti ensimmäisen sertinsä ja toinen seurasi seuraavana viikonloppuna Raisiosta. Olemattomista treenikerroista huolimatta Tintti on yllättänyt positiivisesti olemalla lähes luontainen esiintyjä. Muutkaan oudot asiat ei juuri Tinttiä liikuta, koirafööniinkin se suhtautui tyynesti ja ihmettelemättä. Kovastakaan ukkosesta ei välitä mitään.

Tämä hyväntuulinen tyttö on ottanut paikkansa pysyvästi joukossamme, ja mustat rillipäät ovatkin olleet aina erityisasemassa sydämessäni.

 
© Taru Vallius

© Taru Vallius
 

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleille.
Webdesign by Viivi Saarikko 2012. All rights reserved.